(iOS) Death Park 2: Horror Clown cheat code glitch crystals
Mar 6, 2022 21:41:22 GMT -6
Post by putdeckdinreagal on Mar 6, 2022 21:41:22 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Death Park 2: Horror Clown 2022 version ▞▞▞
Pravkar ga je namestil in nekaj je narobe z njim. Sploh ne morem v igro. Odvrne me takoj, ko kliknem odpri.
Ta igra je slaba, zakaj moram kupiti, da odklenem nivoje in odstranim oglase
Ali lahko naredite prehod na naslednjo stopnjo brezplačno, ker ljudje samo zapravljajo denar, da se premaknete na naslednjo stopnjo.
Res sem želel igrati to igro, a žal ne morem..ko se nenadoma dotaknem rdečega balona, sobe, prekrite z majhno črno luknjo, ne morem nadaljevati z igranjem, ker sem dobil tripofobijo..hmmm tako žalosten😔
Ta igra grozljivk je popolnoma neverjetna .... vse funkcije so neverjetne ... ... ta igra je super strašljiva .... zaradi nje se počutite, kot da ste v igri .... povzroča vam nočno moro
Download Horror Clown Pennywise - Scary Escape Game APK latest version by Criss Cross ... Android 5.0+ ... Death Park 2: Scary Clown Survival Horror Game.
Death Park 2: Horror Clown ماجراجویی aqq
Definitivno boljši od prvega, to bom rekel. Toda obstajajo stvari, ki jih lahko popravite. 1: gibanje je preveč občutljivo, ni medija, po katerem ne hodiš ali tečeš, ampak ko se pogledaš z desnim palcem, se zdi, da lik še naprej hodi, kar je slabo. 2: drugi komentatorji imajo prav.... na začetku igre dobiš orožje, ko pa potuješ na svetove, ponavadi izgubiš to orožje in edini način, da ga dobiš, je, da ga kupiš, je še kaj za povedati, ampak nič več roo
Kitty Cat Tycoon Szimulációs játékok xwlz
Death Park 2: Horror Clown ماجراجویی aqq
Noro. Zelo napeta igra za preživetje. Prekleta izkušnja za prehod od začetka do varne točke. Če uživate v boo l cased you in the freak spot, potem je to vaša igra! Uživajte v teroriziranju!
Angry Neighbor APK 3.2 Prenesi za AndroidyNeighbor
dobro . Ampak to je treba popraviti nekaj težav
Death Park 1 je bil v redu. Pobegni in se skrij pred strašljivim klovnom. Nikoli ne ve, kje je. Ampak DP2 je smešen. Fant, star 12-14 let, ki teče po mestu s puško 12 merilnika ali mitraljezom? res. In glas klovna je moteč in ne strašljiv. Igranje je na splošno ok. Približno kot DP1, teci se skrij, rešuje uganke ...
Všeč so mi zvoki iz ozadja te igre, vendar je ta igra nekoliko dolgočasna zaradi toliko stopenj, da ne morem uživati v vseh mislih v igri in vrata najbolj dražijo, a dobro igro, veliko skrivnosti za reševanje in uživanje
Ta igrica je zelo strašna in zelo grozljivo:-)
Igra je neverjetna, vendar imam eno težavo, to so oglasi, ki jih polovico časa igre porabim za gledanje oglasov, tako da sem dal 4 zvezdice namesto 5 zvezdic. Razvijalcem iger pa želim vso srečo ✨✨
Death Park 2: Страшный Клоун Приключения blb
Death Park 2: Horror Clown Eventyr shiy
Death Park 2: Horror Clown Abenteuer xwj
Lepo, vendar dodajte več smrtonosnih ravni in poskusite narediti zlobnega klovna bolj strašljivega in smrtonosnega. Poskusite dati temu liku novo moč, kot je smrtna žoga, nekakšen žarek, dodajte tudi raven, kjer poje tega fanta in ta fant se bori v telesu klovnov
Preveč oglasov, zaradi katerih je igra zelo dolgočasna, zato ena zvezdica in jaz odstranim igro. Oprosti za eno zvezdico🥺
Neverjetno je, vendar pride do napake, ko poskušam znova zagnati alarmni sistem v pomožni sobi, ne deluje in zamrzovalna soba je še vedno zaklenjena in večkrat sem znova zagnal igro😶 prosim, odpravite to težavo
Dobra igra, razlog za 4 zvezdice je zato, ker vsebuje preveč oglasov, moti med igro, lep zemljevid izjemno zabaven in odlična grafika, In najbolj mi je všeč strašljiv klovn z rumenimi očmi🔥
Moj prvi vtis je bil dober, veselim se še igranja. Ena, precej velika pritožba je bila prva rdeča soba(??), kjer so bile stene in tla polne lukenj, upal sem, da bo o tem kakšno opozorilo. (Trypofobia) Ampak na splošno, dobro opravljeno fantje.
Ne morem dobiti puške in puške
Ne deluje na oneplus 8 Pro. Iz nekega razloga se takoj zruši. Izvaja najnovejšo različico z androidom 11
SAMO ODLIČNO!!!!!🥶Ne moreš ga igrati ponoči, preveč je strašljivo, verjemi mi na besedo, da so zvok, grafika in celotna igra preprosto super, vendar je zelo velik problem in to je to, kar si zelo želimo več teh iger od lastnikov, prosim naredite več!!! MORATE GA PRENESTI 🤩😱👹
Ocenjujem ga s 3, ker imam 11 let in ga še vedno igram in je še vedno strašljivo tudi v načinu duhov. Vsakič, ko pridem do zemljevida 6, postane malo strašljivo, ker pravi, da smo tvoji mladički in to je nadležno in strašljivo, nočem je več igrati. Oprosti, vendar moram vsaj do zemljevida 6. Igral bi ga do konca, če ne bo zemljevida 6, vendar je še vedno dobra igra. Bravo tebi, ki si jo naredil
Prosim znebite se dodatkov, ki uničijo mojo igro za vsako raven, prosim
To igro smo predhodno registrirali in jo poskušali prenesti nocoj. Namestil se je, vendar kliknemo "odpri" in se prikaže v ležečem pogledu in se znova izklopi. Prosim, popravite, ker želimo igrati takoooooooooooooooooooo!!
Zelo dobro, zelo všeč
Ni tako zanimivo
Zelo slaba igra 😐😑🤐😕😤
Precej spodobna, edinstvena igra.
Ta igra je obtičala, te igre ne poskušam več
Ta igra je bila gd, vendar je po 2 lokacijah želela plačati za nadaljevanje igre☹️, zato sem jo ocenil s 3 zvezdicami ☹️☹️. Ja res je 😌, da lahko igram celotno igro z igranjem nekaj dodatkov... Hvala 🥰🥰💖💖
Prenos Death Park 2: Scary Clown Survival Horror Game APK Death Park 2: Scary Clown Survival Horror Game · Prenos Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free
Všeč mi je igra, vendar moram plačati za ravni ali čakati večno, da gledam oglas. Če narediš 3. igro, je lahko taka kot prva? Resnično boljši od 2. Ampak čutim, da je plačevanja in oglasov malo preveč. Mislim, da način duhov ne bi smel biti glasen, ker izvzema zabavo iz igre. V 3., če obstaja, se mi zdi, da bi morala biti kot 1. in 2. Želel bi več ugank in akcije. Prav tako menim, da bi morali v igri zbirati kovance za nakup orožja.
lepo
Plačal sem za naslednjo stopnjo, ki so jo bremenili z moje kartice in me niso pustili na naslednjo stopnjo.
Naložite deary APK za Android - RollingAPK
Razen če želite porabiti denar na dejanskih ravneh ali ste pripravljeni gledati oglase za vse, se tega ne trudite. Zanič je in plačati moraš VSE, vključno z nivoji, orožjem in medicinskimi pripomočki.