(iOS) Pony Town - Social MMORPG hack za neskončno vzdržljivost
Mar 6, 2022 21:23:11 GMT -6
Post by putdeckdinreagal on Mar 6, 2022 21:23:11 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pony Town - Social MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pony Town - Social MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za neskončno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Pony Town - Social MMORPG 2022 version ▞▞▞
Ali lahko popravite hrošče, ki jih vedno motim, ko se pridružim, ali lahko to popravite
Eh, zdaj nisem oboževalec te igre. Mislil sem, da bi mi bila všeč, ko sem jo prenesel, a ko sem začel igrati, me je izstrelilo kot 7-krat, prosim, popravite to in svojo zvezdico bom spremenil v 5 zvezdic
Ta igra je neverjetna. Rada sklepam prijatelje in obožujem pozitivno energijo. Ampak. Sčasoma postane dolgočasno in sploh se ne spomnim, kdaj sem to nazadnje igral.😮💀
Zmedeno
Tako da mi je igra všeč. Vendar verjamem, da bi vam lahko koristilo z dodajanjem več možnosti grive/repa. Namreč bolj ravni, elegantni, dolgi, čedni slogi, ki bi lahko delovali za oba spola, saj je toliko neurejenih različic. Prav tako želim, da bi bilo pohištvo v vaši hiši popravljeno. Če nekaj postavim na zgornji del mize, se konča pod mizo. Prav tako bi rad videl več možnosti oblačil/klobukov/očal/trakov.
na splošno so dobri. vendar imam tukaj težavo, ko pravkar izdelujem nov avatar, se je moj avatar (bil je v fazi urejanja) nenadoma vrnil na moj nedavni avatar. prosim popravi to zadevo
Igra ne deluje, vsakič, ko poskusim igrati, piše, da ni uspelo naložiti. Zelo razočaran.
Delovalo je! Mislim, da je igra dobra! vendar bo bolje, če dodate strežnike, ki niso zasneženi! To bi bilo kul!
Strežniki so prenatrpani in ne morem ugotoviti, kaj naj storim
Tako zabavno! Tako dobro! Sklepati si veliko prijateljev, ustvarjanje likov je zabavno in enostavno! 100/10
Pony Town - Social MMORPG Παιχνίδια ρόλων xkwy
Slišal sem, da je res narobe, vendar mi je dobro delovalo. Igra mi je zelo všeč. Če potrebujete vprašanje, lahko preprosto vprašate ljudi v igri, to sem storil jaz.
res razočaran, pokaže napako pri povezovanju s strežnikom ob zagonu, to zagotovo ni moj internet, na svoji strani imam 8Mbps
Pony Town - Social MMORPG Role Playing tpye
Je v redu
To sem ocenil z 2 zvezdicama, ker je to moj razlog: prenesem to aplikacijo in jo odprem, vidim prilagoditev in ko se pomaknem navzdol, mi ne dovoli, da se vrnem nazaj. Vedno se poskušam vrniti, vendar moram vedno znova odpreti aplikacijo. Naslednjič naredi bolje.
Moj ocs n vse kar imam je na mojem fb ac prosim popravi, kjer se lahko prijavim na FB
Igra je dobra, vendar je problem v tem, da so igralci tako problematični in tako občutljivi, veliko spletnih zmenkov, dolgočasna igra vlog. kot da se je od leta 2020 veliko spremenilo
ne dovoli mi, da naložim igro in mi rečem, naj posodobim brskalnik
Trojan War PvP: Munculnya legenda Sparta Strategi nies
Dobil sem grožnjo s smrtjo na varnem strežniku v prvih 3 minutah igranja- Ni funkcije poročanja? Kontrolnike je tudi težko razumeti, po tem jih skoraj preprosto odstranimo
Uf, ne morem iti v to, idk zakaj, ampak če lahko naredim svoje zvezde nič, bi to verjetno naredil
kul igra, vendar se v igri ne morem prijaviti, ker potrebuje preverjen račun, vendar želim igrati s svojim najljubšim tiktokerjem, popravi to in slabo ocenim to 5
Ne morem je igrati... Imam wi-fi in je hiter, vendar te igre ne morem igrati
Bruh nekateri igralci v igri "spletni zmenek" in mi ni všeč ;-; h e l p
To je dobra igra, zato sem jo ocenil s 4 zvezdicami zato, ker je nekdo rekel besedo f, vendar je dodal nekaj presledkov in ni bil brcnjen, medtem ko so mene brcnili, ker sem rekel (zanič) za igro vlog (tudi to nekje oktobra)
Dobesedno najboljša igra vseh časov, zelo priporočam! To je res zabavna rp igra, kjer sem spoznal polovico svojih spletnih prijateljev, polna kul funkcij, delo na zasnovi vašega lika pa je samo najboljši del!
Pony Town - Social MMORPG ロールプレイング eaz
Pohvale za ekipo, ki je to uradno prenesla na mobilni telefon, vendar obstajajo težave z prijavo. Oauth to twitter povzroči neprekinjeno neuspeh in ni mogel nadaljevati s prijavo, samo vas bo pripeljal na neobstoječo stran s strani za prijavo v Twitter s sliko luže, ki sedi na stolu, in tega si ne izmišljam.
Ni res dobro, potrebujete posodobitev
Zakaj to ne bo delovalo, ker nimam twitterja ali diskorda, imam samo google
Resnično obožujem to igro! To vedno igram vsak dan, je zelo zasvoji in prijetna za igranje, to je zelo prijazna igra^^ ampak zakaj ne moremo dati stvari na mizo?, bi bilo prav, če bi dodali še nekaj oblačil? Kot čevlje in torbe? in več las? Kot kodrasti lasje? In tudi gumb za teleport k prijateljem? To bi bilo lepo, to je vse, hvala🥰💗
Tako zelo obožujem to igro!! Toda pri Gradnji hiše je ena težava, ko sem poskusil postaviti predmet v katero koli mizo, kot primer za krožnik, se je samo skril pod mizo, ko sem ga postavil. Ali lahko prosim to popravite? Najlepša hvala ^^ <3
Pony Town - Social MMORPG Rollenspiele pfi
Moj račun se je pravkar odjavil in nisem se odjavil
Pony Town - Social MMORPG ロールプレイング eaz
Všeč mi je bila ta igra, toda nekoč sem PRISIH, pritisnil sem GUMB ZA SHRANJEVANJE, vendar moja hiša ni rešila ( na splošno je ta igra tako podcenjena in dobra
Zdaj dolgočasno
To je zelo dobra in zabavna igra, vendar ali lahko popravite, da greste v stene in jih ne odstranite, samo olajšate vstop v stene, da se lahko pretvarjate, da ste duh ali govoreča stena lol (v pekarni), zakaj bc je zelo težko vstopi
kul je
Potrebujete VEČ prilagajanja pri ustvarjanju ponija
Ta igra mi je všeč veliko bolj, kot sem mislil, da bi jo imel, prijazna do vseh (večinoma) in res zabavno je prilagoditi svojo hišo. 5 zvezdic naokoli! Kar tako naprej!💕
Obožujem to igro, a slaba stvar je, da ne morem postaviti druge hiše, da bi bilo tako zabavno, če bi lahko postavili več hiš, a tako ali tako je neverjetna igra! Všeč mi je možnost, da naredim brez lika in hiše
Lepo je, vendar je grafika tako dolgočasna, da ni tako zabavna..... tudi.. zato sem odstranil igro😑
to je precej kul aplikacija za klepetanje z ljudmi in oblikovanje vaših ponijejev, vendar želim, da vanjo dodate več pričesk in oblačil.res težko je okrasiti s tem, kar imamo za like
Mislim, da je v igri veliko
Všeč mi je igra. Koncept je odličen in zelo lep. Ampak prosim, dodajte več stvari za početi. Všeč mi je več akcij in aktivnosti.
Užival sem v tej igri, dokler nisem videl ljudi, ki postavljajo obrise na predmete. Pogledam v meni za prilagajanje 10 ur in nisem našel ničesar
Ta igra je res odlična in zabavna, res mi je všeč, vendar bi rad imel funkcijo, kjer se lahko teleportirate/tp k svojim prijateljem, če se izgubite in jih ne morete najti, ker nenehno izgubljam svoje prijatelje in idk, kje so lol in tudi nekaj mew funkcija, ampak na splošno je to dobra igra za rp in pogovor z ljudmi
Moj prijatelj mi je predlagal to igro, zato sem jo prenesel in preizkusil igro, pred kratkim sem jo igral in to je bilo zelo zabavno!!. ❣️ Igro mi je tako všeč, da nima oglasov in tukaj srečam toliko ljudi. In sploh nima hroščev in predlagam, da jo prenesete zdaj!! In to ocenim s 5 zvezdicami 🌟. Hvala za to igro.
Dobro je, vendar me je odjavilo iz računa
NE MOREM ODPRTI ... SAMO ČRNA JE ... PROSIM, POPRAVI